Véd a szárazságtól a Cerave testápoló

A kifejezetten legérzékenyebb bőrre kifejlesztett és tesztelt Cerave testápoló a normál és száraz, valamint az ekcémára hajlamos felnőttek és gyermekek bőrére egyaránt alkalmas. Ez a márka három alapvető fontosságú ceramid (a bőrben természetesen megtalálható olajok) hatásos keverékét ötvözi hidratáló hialuronsavval, hogy segítsen helyreállítani és megerősíteni a bőr természetes barrierjét.

Ráadásul ezeket az összetevőket a Cerave testápoló a forradalmi MVE adagolás technológiájának segítségével juttatja a bőrbe, ami 24 órán keresztül, rétegről rétegre szabadítja fel a hidratáló komponenseket, hogy a bőr egész nap puha maradjon.

Ha száraz, nagyon száraz vagy ekcémára hajlamos a bőre, akkor ez a könnyű hidratáló testápoló lehet az megoldás. A nagyon gazdag textúra nem teszi a bőrt zsírossá, de biztosítja a megfelelő mennyiségű nedvességet.

A Cerave testápoló jó tulajdonsága tehát, hogy hidratálja a bőrt, illetve megvédi azt a szárazságtól és a hámlástól. Természetesen az ára pénztárcabarát.