Változó a tűzőgépek kapacitása

Ezeket az irodai eszközöket a feltalálásuk óta sokan választják a kötési, iktatási és rendszerezési igények kielégítésére. Tűzőgépek minden irodában vagy üzletben vannak, azonban nem mind egyforma. Az egyikkel csak 2 lapot lehet rögzíteni, míg a másikkal akár 215 lapot is beköthetünk.

A tűzőgépeket használhatjuk zsákok és dobozok lezárására egy raktárban, iskolai feladatokra az osztályteremben. Egyes modellek minden feladatra alkalmasak, legyen az bármilyen nagy vagy kicsi. Mások a felhasználó helyigényétől függően, eltérő méretűek lehetnek.

A tűzőgépek lehetnek kézi vagy elektromos működtetésűek. A felhasználók választhatnak a szabványos lapkapacitások vagy a 100, esetleg még nagyobb kapacitású termékek között is. A leginkább megfelelő típus az Ön egyedi igényeitől függ.

Ha orvosi rendelőben vagy gyógyszertárban dolgozik, ahol sok receptet vesz át, az elektromos változat segíthet. Ha pedig ügyvéd vagy jogi ügyintéző, akinek naponta 100 oldalas beadványokat kell összetűznie, a nagyteljesítményű tűzőgépek lehetnek hasznosak.