Jó alapanyag a zöldalga

Mivel kiváló alkotóelemekben gazdag, a zöldalga egyre keresettebb hazánkban is, nagy kedvence az egészségesen táplálkozóknak. Rengetegen fogyasztják kapszula, tabletta, por formájában, hogy minél tovább megőrizhessék az egészségüket.

Azonban nem pusztán nagyszerű étrend-kiegészítő lehet, hiszen a zöldalga főzési alapanyagként is elképesztően jó. Ráadásul így fogyasztva még egészségesebb, mint egyéb formában. Kifejezetten ízletes, érdekes, sokoldalú ételek állíthatóak elő a felhasználásával. Rendkívül gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban és rostban.

Kedvenc algatermékünket megtalálhatjuk az iztenger.hu webáruházban, hiszen kapható itt például alacsony szénhidráttartalmú tortillatekercs algával, gluténmentes 100% algatészta, valamint bio szárított tengeri spagetti.

Persze ezzel még nincs vége a termékek listájának, érdemes megtekinteni a teljes palettát a honlapon. Ne feledjük, hogy a zöldalga fogyasztása nagyon egészséges! Különleges alapanyag lehet a família ételeihez, ezért célszerű kipróbálni.