Ilyen árakra számíthatsz, ha webshopot bérelsz

webshop készítés
Webshop készítés

Nem kis összegbe kerül beindítani ma Magyarországon egy vállalkozást, ennek ellenére az online üzletek rohamosan szaporodnak, hiszen van ezekre kereslet. Szerencsére, a webshop bérlés igazán kedvező árakon történhet, ha a megfelelő szolgáltatót megtaláljuk. A Viltor a webshop készítés árakról is készített egy átlátható táblázatot. Érdemes átböngészned ezt a listát, amiből láthatod, hogy havi pár ezer forint befektetéssel jól működő online áruházhoz juthatsz.

Szokás szerint, persze az emberek szkeptikusan állnak a reális áron elérhető dolgokhoz, így a kedvező árú webáruházról is gondolhatnák, hogy biztosan nem tartalmazza az összes létező funkciót, esetleg csak alig néhány terméket lehet feltölteni. Nos, ez a Viltor cég ajánlatára nem vonatkozik, hiszen az innen bérelhető webshopok mindegyike magába foglalja az összes webáruház funkciót, mint amilyen például a szállító vagy számlázó integráció, marketingeszközök, bankkártyás fizetés stb.

A webshop csomagok ára csak a feltölthető termékek darabszámában és az előfizetői időszakban különbözik. Értelemszerűen, minél hosszabb a bérlési időszak, annál kevesebb az 1 hónapra fizetendő ár. A Viltornál minden ár bruttóban van megszabva, itt nincsenek rejtett költségek, további díjak, sem pedig bonyolult csomag-összeállítások. A cég teljesen egyedi segítséget is nyújt a leendő ügyfeleinek. Arról van szó, hogy a webshop megrendelése előtt 20 napig ingyenes és bármiféle kötelezettség nélküli próbaidőszakot kínál, de ha ez számodra nem lenne elég, akkor csak jelezned kell és meghosszabbítják ezt a periódust.

Az összes webshop arculatot megkaphatod egy innen bérelt webáruházzal és ezek mindegyike telefonbarát. A viltor.hu weblapon minden információt megtekinthetsz ebben a témában és felveheted a kapcsolatot a szakértőkkel is. Az ár mellett, számos egyéb előnyük is van a Viltor webshopoknak, a cég segítségével nagyon gyorsan elindíthatod az online vállalkozásodat. Csak az áruházad nevét kell kitalálnod és hamarosan megkezdheted a tevékenységedet.