Egzotikus és ínycsiklandó gourmet ajándékok

Ma már egy csokor virág vagy finom bor helyett a jól megválasztott gourmet ajándékok is kiváló eszközei lehetnek a meglepetésszerzésnek. Mindössze azt kell figyelembe vennünk, hogy a címzettet milyen típusú kulináris élmények vonzzák leginkább.

Aki például a vízi világ kínálta ínyencségekre vágyik, az a tenger gyümölcseit, halkonzerveteket, -krémeket és -pástétomokat, netán algatermékeket is tartalmazó, ízléses francia csomagolású gourmet ajándékok láttán aligha tudná leplezni az örömét.

Az Íztenger webáruházban, az előre összeállított csomagok megvásárlása mellett, arra is van lehetőség, hogy magunk döntsünk a dekoratív fadobozok tartalmáról. Olyan egzotikus termékeket társíthatunk itt, mint például a Szent Jakab-kagyló és a garnélarákból készült rilette.

De az előre becsomagolt gourmet ajándékok vásárlóira is számos különlegesség vár, ilyen a szecsuáni borssal fűszerezett, makréla alapanyagú halkrém, paprikás szardínia rilette, rákból készült rilette, valamint zöldségekkel és fehér borral ízesített hallevest tartalmazó összeállítás is.