Egytengelyes pótkocsi árak, teherbírások, méretek: itt egy hasznos útmutató

Egytengelyes pótkocsi
Egytengelyes pótkocsi

A mezőgazdaságban gyakran kerül sor különböző termények és egyéb anyagok szállítására, amihez feltétlenül kell egy profi pótkocsi, amit a traktor után lehet akasztani. Sokan döntenek egytengelyes pótkocsi beszerzése mellett, köszönhetően ezen szerelvények pozitív tulajdonságainak. Az aktuális egytengelyes pótkocsi árakról a www.novara.hu linkre kattintva tájékozódhatsz. A weboldalon megtekintheted a minőségi, megbízható egytengelyes pótkocsik széles választékát is.

Kisebb és nagyobb méretben egyaránt kaphatóak ezek a termékek a Novara Coop Kft-nél, tehát igényeidnek megfelelően választhatsz. Minden bizonnyal komolyabb befektetésnek számít az egytengelyes pótkocsi megvásárlása, azonban kiváló beruházás, hiszen megkönnyíti a munkádat egy ilyen eszköz. Teherbírás alapján is válogathatsz és mindegyik pótkocsi részletes leírását elolvashatod a linken lévő fotó mellett.

Így megismerheted a tulajdonságait, ami jelentősen megkönnyíti a döntést. Az egytengelyes utánfutók nagy előnye, a kéttengelyes társaival szemben, hogy az önsúly részét a vontató viszi, mert a futómű a súlypont mögött helyezkedik el. Ezek a modellek alsó bekötésűek, azaz lentről erősíthetőek a vontatóhoz. A Novara kínálatában szereplő egytengelyes pótkocsik 3 irányú, hidraulikus billentésűek. Így ezek nagyon megkönnyítik számunkra a rakodási feladatok elvégzését. Jellemzőik közé tartozik még a robosztus kivitel, sokoldalúság, mozgékonyság, egyszerű kezelés. Egyes típusok magasítóval is el vannak látva, ezért még előnyösebb a beszerzésük.

A pótkocsikra a gyártó 1 éves garanciát is biztosít. Továbbá, a Novara cégtől opcionálisan kérhető a műszaki vizsga elvégzése és a névre íratás. Az első szolgáltatásnak 90 000 Ft+ÁFA az ára, ha pedig mindkettőre igényt tartasz, akkor 135 000 Ft+ÁFA a végösszeg. Ajánlott vásárlás előtt felkeresned a novara.hu weboldalt és tájékozódnod a különböző egytengelyes pótkocsikat illetően. A Novara cégtől a Bicchi márka kiváló termékeit vásárolhatod meg, amik a magas minőséget képviselik.