Egészségügyi piercing típusok összehasonlítása – Melyik mire jó?

Egészségügyi piercing

A szenvedélybetegségek, a többletsúly, valamint a különböző okokból kialakuló fejfájás, de a klimax kellemetlen tünetei is jelentősen megkeseríthetik az életet, ezért tenni kell ezek ellen valamit. Gyógyszerekkel, különféle eljárásokkal enyhíthetőek a szimptómák, de más módon is kezelhetőek. A www.medicalpiercing.hu weboldalon egy helyen összehasonlíthatod ezeknek a kezeléseknek a részleteit. Például rengetegen próbálják leadni a súlytöbbletet, koplalnak, sportolnak, mégsem járnak sikerrel.

Milyen piercingek léteznek?

Az étvágycsökkentő piercing nagy segítséget jelenthet a fogyókúrázóknak. A fülben található Tragus pontba szúrják, amit folyamatos nyomás alatt tart. Ennek köszönhetően csökkenti a szervezet éhségérzetét. Más néven Slim piercingnek nevezik, aminek jó hatásai közé sorolható a kevesebb falási roham, a csökkenő édesség utáni sóvárgás, a serkenő anyagcsere.

Segítségével kiegyensúlyozottabbá válik a fogyás és könnyebben elérhető az óhajtott ideális testsúly. Érdemes kipróbálni ezt a természetes módszert, hiszen eredményesen járulhat hozzá a törekvéseink sikeréhez. A Shenmen piercing szenvedélybetegségek, függőség, álmatlanság, memóriazavarok, ingerlékenység, allergia, depresszió, szorongás, fülzúgás kezelésére ajánlott. Ezt már több mint 2500 év óta használják Kínában. Ez a piercing harmonizálja a szív energiáit, aminek köszönhetően, sok esetben a vérnyomást is képes tartósan stabilizálni. Jó hír ez nagyon sok magyar embernek, akik ezzel az egészségügyi problémával élnek.

Nagyon pozitív hatással bír az idegrendszerre, de hozzájárulhat a testben előforduló gyulladások csökkentéséhez is. Viszont nagymértékben egyénfüggő, hogy kinél mennyire lesz hatásos. A migrén piercing többféle fejfájást képes megszüntetni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a piercing felhelyezése után, már az első nap mérséklődnek vagy teljesen megszűnnek a fájdalmak. Ezt a fajta terméket Magyarországon már több tízezer ember viseli. Ennek hatását a jelenlegi nyugati orvostudomány nem ismeri el, pedig a kínai orvoslásban már nagyon régóta használják. Számos kellemetlen tünetet képes produkálni a változókor is, de erre szintén létezik természetes megoldás.

A klimax piercing ugyanis igazán pozitív hatásokkal bírhat. Redukálja vagy megszünteti a hőhullámokat, a piercinget viselő hölgyek kevesebbet fognak izzadni. Hatásai közé tartozik még az alacsonyabb pulzusszám, vérnyomás, a nyugodt alvás és a megszűnő vagy ritkuló hangulatingadozások. A módszer egyszerre hat a hormon-, immun- és a mozgásszerv rendszerre. Használatával helyreállhat a szervezet hormonális egyensúlya és amellett, hogy megszűnhetnek a kínzó változókori tünetek, boldogabb közérzetet is eredményezhet.

Hol helyezik be a piercinget?

Ha úgy döntesz, hogy valamelyik problémád miatt piercinget szeretnél kipróbálni, akkor érdemes felkeresned az említett weboldalt és felvenned a kapcsolatot a szakemberekkel. A tapasztalt szakértők hetente 60-80 embernek segítenek, egy vendégközpontú, modern szalonban. Nagyon könnyen kaphatsz időpontot, akár várakozás nélkül tudnak fogadni a szakemberek.